Wie ben jij?

Met zijn complete aanbod kan Daerden alle vragen inwilligen voor alle types van klanten. Wij werken zowel voor particulieren, professionelen, publieke opdrachtgevers als voor bouwhandelaren.

Je bent particulier

Wat geldt voor grote klanten, geldt ook voor particuliere bouwers of aannemers van particuliere bouwers: je kunt enkel je voordeel doen met de expertise en veelzijdigheid die voorhanden is. Die expertise en veelzijdigheid zijn bovendien quasi gratis, wij werken namelijk aan absoluut concurrentiële prijzen. Daerden geeft je veel kwaliteit en veel waarde voor je geld.

Je bent projectontwikkelaar

Dan is het logisch dat je bij Daerden terecht komt. Niemand in onze branche is in staat om je aannemer/hoofdaannemer op even professionele manier te ontzorgen. Dat is een modewoord maar in ons geval volkomen terecht. Op tal van vlakken kunnen we de eigenlijke bouwers tijdrovend werk uit handen nemen.

Je bent een overheidsinstelling

Je bent een overheidsinstelling? Een zuiver publieke of semipublieke instelling? Als Thalys
voor de TGV-infrastructuur in Bierbeek een beroep doet op Daerden uit Riemst, zegt dat veel over Daerden. Wij hebben al gewerkt voor sociale huisvestingsmaatschappijen en andere publieke organisaties en zullen dat in toenemende mate doen.

Je bent bouwhandelaar

Sinds zijn ontstaan heeft Daerden ongeveer 10 miljoen holle welfsels geproduceerd, dat is goed voor ongeveer 40.000 kilometer, de aarde rond dus. Die welfsels zijn voor het leeuwendeel via bouwhandelaren verdeeld. Dat zal niet veranderen. Bouwhandelaren blijven voor ons een belangrijke partner; we gaan er namelijk nog tienduizenden kilometer aan toevoegen.