Referenties

Concept Building

sluit kruisje

Kurt Vaessen van bouwpromotor Concept Building:

“Daerden werk snel, sowieso, en goed. Hun mensen zijn ook heel flexibel en altijd aanspreekbaar. We werken al tien jaar met hen en zijn tot dusver altijd tevreden.”

BAM Contractors

sluit kruisje

Jean-Pierre Vanassen van aannemer BAM Contractors:

“Daerden speelt heel soepel in op onze vragen. We hebben er een vlotte samenwerking mee. Ze leveren zelf gekeurde kwaliteit volgens de normen.”

Studiebureau Peeters & Debelder

sluit kruisje

Ronny Peeters van Studiebureau Peeters & Debelder:

“Wij vinden het aangenaam dat we bij Daerden altijd dezelfde aanspreekpunten hebben. Je weet waar je terecht komt en je weet wat je aan ze hebt. De mensen van Daerden zitten ook al lang in het vak.”

Bouwpunt Jorissen

sluit kruisje

John Jorissen van Bouwpunt Jorissen:

“In twee woorden: kwaliteit en flexibiliteit. Dat ze met prefab-producten een aanvulling hebben op klassieke welfsels heeft voor Daerden de voorbije jaren het verschil gemaakt. En ze hebben een studiebureau dat kort op de bal speelt. De bewapening voor predallen bijvoorbeeld is voor iedere woning anders. Ontbreekt zo’n studie, dan hebben ze mensen die het wel kunnen.”

Architectenbureau Michel Janssen

sluit kruisje

Michel Janssen van het gelijknamige Architectenbureau:

“Daerden is innovatief en staat ervoor open om in een vroeg stadium mee te denken over de optimalisatie van het bouwproces. Ze zijn zo in staat om zo een wezenlijke meerwaarde te genereren voor de andere bouwpartners. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de integratie van doorvoeren, uitsparingen en wachtopeningen in welfsels.”

Verheyen Bouwmaterialen

sluit kruisje

Raf Verheyen van Verheyen Bouwmaterialen:

“Je hebt nog echt het gevoel dat Daerden een familiale onderneming is. Je krijgt altijd een antwoord. Ze zijn heel flexibel. En daar begint alles mee: ze leveren kwaliteitsproducten.”

Minas Architecten

sluit kruisje

Vedat Sarier van Minas Architecten:

“Wij hebben een heel goede verstandhouding met Daerden. Ze gaan de uitdagingen aan, dat merken we bij onze projecten. Het schrikt hen echt niet af als het werk complex wordt.”