Werken bij Daerden

Werken bij Daerden is anders werken dan elders in de bouwsector. Je werkt in een familiaal geleid bedrijf waar iedereen iedereen bij voornaam kent. Je werkt op een vaste locatie en hoeft niet in weer en wind de stelling op.

Om te werken bij Daerden zijn twee kwaliteiten vereist: een positieve ingesteldheid en werklust enerzijds en een technische of beroepsopleiding in de bouw.

Om verder te kunnen groeien is Daerden permanent op zoek naar mensen met dit profiel. Zegt het je wat? Werken dicht bij huis in een ongedwongen sfeer? Neem met ons contact op. Met de juiste mentaliteit maak je altijd een kans.

Bekister (m/v)

Daerden Prefab zoekt ervaren bekisters die zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken.

Lees meer

 

Ijzervlechter/Lasser (m/v)

Ben jij een ervaren ijzervlechter? Daerden Prefab zoekt lassers en ijzervlechters met ervaring die zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken.

Lees meer

GEZOCHT : Ervaren Heftruckchauffeur

Daerden zoekt een ervaren heftruckchauffer.

Lees meer

Spontaan
solliciteren?

Wil je spontaan solliciteren laat
gerust een bericht achter op onze contactpagina

Verantwoordelijke productie predallen

Wij zijn op zoek naar een jonge ingenieur bouwkunde die in overleg met de klant de legplannen tekent, de productieplanning opstelt en leiding geeft in de nieuwe productiehal.

Lees meer

Verantwoordelijke studiebureau

Wij zijn op zoek naar een ingenieur bouwkunde die verantwoordelijk is voor het labo, de stabiliteitsstudies, het opstellen van de legplannen en leiding geeft aan de tekenaars.

Lees meer