Nieuws

professioneel klant

Uitbreiding productie

De nieuwe productiehal voor predallen is klaar en draait op volle toeren. De hal is gevestigd op een perceel grenzend aan het huidige fabrieksterrein (4,19 ha) en uitgevend op de Bilzersteenweg. De uitbreiding van ons productieapparaat is nodig omdat Daerden zich meer en meer ook op grotere projecten richt. Predallen zijn geprefabriceerde vloerplaten die vooral in de appartementsbouw en op grote werven worden gebruikt.

Wij staan nu vooral bekend om onze welfsels en prefab betonelementen. Daarin heeft Daerden een uitstekende allround dienstverlening die aannemers en architecten zelfs tot ver in Wallonië weten te appreciëren. Als we met dezelfde service-cultuur ook predallen kunnen aanbieden, staan Daerden, onze 35 werknemers met hun gezin en Riemst sterker voor de toekomst.

Daerden was in 1995 het eerste bedrijf op het nu goed gevulde industrieterrein Op ’t Reeck in Riemst. De onderneming, met een geschiedenis die terug gaat tot de jaren ’50, telt nu ongeveer dertig medewerkers en haalt een omzet van ongeveer 7 miljoen euro. Van dat team werken twintig mensen voor de welfselproductie en ongeveer tien mensen in de productie van prefab elementen en predallen.